5-56 tips & trix.

5-56 är det bästa verktyget jag har i min verktygslåda. Passar tusan i mig till allt!

Det blir gnissel och fukt, sen rost i all lort men min gamla moppe fixar jag fort. Med rätt smörjmedel är det lätt gjort – med 5-56 går det som smort!

Gisslet med gnisslet ett minne blott. Gångjärn och dörrlås får en dutt.

Jag har blivit frälst jag använder 5-56 närsomhelst.

Suveräna 5-56 ligger steget före, smörjer cykeln för varenda öre!

Om bästa smörjning och rostskydd skall råda, med oslagbara 5-56 får mina maskiner båda!

Små barn i vårat hem på natten vandra, Rädda för spöken- vem kan man klandra. Knarrande dörrar får alla att hoppa högt, Dörrarna fått 5-56 och nu är föräldrasängen inte lika välbesökt.

Allt som gnisslar och rasslar smörjs med 5-56 och inget längre trasslar Ty 5-56s fördelar är tre smörjning, fuktdrivande och kvalité!

När cykeln gnekar nästan så det ekar, 5-56 är melodin! När utombordaren inte tänder bara spreja och se vad som händer, motorn sjunger igång så mjuk och fin. Måste därför erkänna, något genant, Christina + 5-56 = sant!

Öppna dörrar verkar dumt att göra, risken stor då att ut på vintern min spanjor Seat Ibiza måste köra. Med snälla ord och 5-56 gäller det att smöra, då vi oss äntligen mot jobbet kan röra…

Att få igång gammal mutter på gammal gänga – överlägset! På cykeln – alla rörliga metalldelar. 5-56 Funkar grymt och t.o.m luktar gott!

När något kärvar eller gnäller är det CRC 5-56 som gäller

Sprejar på allt elektrisk i korrosiva miljöer, särkilt på flatstiftanlutningar och kontaktdon innan de återmonteras i bilar och båtar. Bra också för att lossa fastrostade/fastbeckade kolvringar i förbränningsmotorer som stått oanvända väldigt länge. Spreja i tändstifthålet eller genom en öppen avgasventil, dra runt (om det går), låt stå ett par dygn. Smörj sedan med motorolja. Alla mina handverktyg får då och då en dusch med 5-56, skyddar mot ful ytkorrosion.

Med CRC 5-56 är jag beredd på det mesta, för mig är det mirakelmedlet som är det absolut bästa. När fukt hindrar motorns start så sprayar jag och snart är blir det fart. På sånt som drabbas av rost och korrosion är 5-56 en sensation. Och med gångjärn som gnisslar får det bukt och på köpet får man en underbar lukt!

När rostiga muttrar sitter hårt och livet känns svårt, då är denna sprej är en fantstisk grej!